Βελτιώστε τον εαυτό σας
ώστε να πετύχετε κάθε σας στόχο!

NLP COACHING

Γιατί NLP;

Ο καθένας αξίζει να έχει τον απόλυτο έλεγχο σε κάθε τομέα της ζωής του. Μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά σχεδιάζοντας τη ζωή που πάντα θέλαμε.

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός μας δίνει τη δυνατότητα να βιώσουμε, να έχουμε, να επιτύχουμε και να είμαστε περισσότερα από όσα φανταζόμαστε.

Ο εγκέφαλος μας λειτουργεί με κάποια μοτίβα που έχουμε αναπτύξει στη ζωή μας και είναι υπεύθυνα για το πως νιώθουμε , τι επιλέγουμε να κάνουμε και τι είναι διαθέσιμο σε εμάς στη ζωή. Αλλά αυτά τα μοτίβα δεν αναβαθμίζονται και εξελίσσονται πάντα καθώς μεγαλώνουμε και αλλάζει η ζωή μας.

NLP
Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός

Μέσα από την προπόνηση Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP) μπορούμε να βιώσουμε σημαντικές αλλαγές δίνοντας πρόσβαση σε εμπειρίες, συναισθήματα και στόχους που επιθυμούμε πραγματικά αλλά για κάποιο λόγο δεν τα έχουμε βιώσει ακόμη.

Το NLP μας βοηθά να κατανοήσουμε τη σχέση μεταξύ του εσωτερικού μας κόσμου σκέψης και των συμπεριφορών μας που προκύπτουν και των αποτελεσμάτων που παράγουν οι συμπεριφορές μας.

Μπορούμε να κάνουμε παρεμβάσεις σε επίπεδο σκέψης που αλλάζουν τις συμπεριφορές μας και μας δίνουν διαφορετικά αποτελέσματα.

Το NLP παρέχει μια βαθιά κατανόηση αυτής της δομής από τη σκοπιά της σκέψης. Παρέχει μια σειρά από στρατηγικές σκέψης που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι άνθρωποι για να βελτιώσουν την ευτυχία τους και τις συμπεριφορές τους. Αυτό έχει άμεσα ευεργετικό αντίκτυπο στις σχέσεις τους, στη σχέση με τον εαυτό τους και στη σχέση με τους ανθρώπους που περνούν χρόνο μαζί τους.

Τι σημαίνει NLP

Το ΝLP (Neuro Linguistic Programming) σημαίνει Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός.
Ο ορισμός του NLP αναλυτικά είναι:
ΝΕΥΡΟ

Νεύρο

Γιατί οι στρατηγικές περιέχουν τις λειτουργίες του νευρικού μας συστήματος (νωτιαίος μυελός, εγκέφαλος και αισθήσεις). Το NLP βοηθά στην πιο έντονη και πιο διαφοροποιημένη αντίληψη. Τα ανεπιθύμητα συναισθήματα και τα πρότυπα συμπεριφοράς αλλάζουν σε αρμονία με τον εαυτό μας και με εστίαση στον στόχο.

ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΙΑ

Γλωσσολογία

Γιατί η γλωσσική πτυχή παίζει εξέχοντα ρόλο. Επικοινωνούμε προς δύο κατευθύνσεις: Εξωτερικά, με το περιβάλλον μας και εσωτερικά, με τον εαυτό μας. Στην πορεία, δεν φτάνουν όλες οι πληροφορίες σωστά στον εγκέφαλό μας. Αυτό μπορεί να βελτιωθεί μέσω προηγμένων μεθόδων επικοινωνίας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Προγραμματισμός

Γιατί ένα σύστημα μεθόδων μας βοηθά να αλλάξουμε τα συναισθήματα και τις συμπεριφορές μας με τον τρόπο που θέλουμε. Οι μέθοδοι καθοδήγησης NLP μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων – είτε θέλετε να βελτιώσετε μια σωματική πάθηση, μια ανεπιθύμητη συμπεριφορά ή ένα έντονο συναισθηματικό πρόβλημα, να επιτύχετε ένα στόχο ή να ανακαλύψετε νέα κίνητρα στην καθημερινότητα σας.

Τι κάνει ένας NLP Coach;

Οι περισσότεροι άνθρωποι επικοινωνούν τα συναισθήματά τους με διαφορετικούς τρόπους. Ως επί το πλείστον, επικοινωνούν ασυνείδητα πώς αισθάνονται. Ο τόνος της φωνής τους, η ένταση, ο ρυθμός ομιλίας, οι εκφράσεις του προσώπου ή οι λέξεις που χρησιμοποιούν σας λένε τι συμβαίνει συναισθηματικά. Ένας προπονητής NLP εκπαιδεύεται να ανιχνεύει μικρές ενδείξεις στη συμπεριφορά και την επικοινωνία των πελατών του. Αυτό του δίνει τη δυνατότητα να τα κατανοήσει σε βάθος. Αποκαλύπτει τους περιορισμούς που έχουν επιβάλει οι πελάτες του στον εαυτό τους και συνεργάζεται μαζί τους για να προχωρήσει.

Εάν σκέφτεστε άσχημα για τον εαυτό σας, είναι πιθανό να έχετε κακές εμπειρίες. Αυξάνεις την πιθανότητα να μην πετύχεις και να αποτύχεις.  Ο προπονητής του NLP υποθέτει ότι μπορείτε να πάρετε μια συνειδητή απόφαση για το τι θέλετε να πιστέψετε. Εάν δεν σας αρέσουν τα αποτελέσματα που έχετε με ένα σύνολο πεποιθήσεων, έχετε την ελευθερία να αλλάξετε το σύνολο πεποιθήσεών σας. 

Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός

Ο προπονητής του NLP χρησιμοποιεί τεχνικές αμφισβήτησης για να ανακαλύψει ποια συναισθήματα κρύβονται πίσω από τις περιοριστικές πεποιθήσεις. Στη συνέχεια αμφισβητεί τους περιορισμούς προκειμένου να αλλάξει το μοτίβο αρνητικής σκέψης του πελάτη.

Για ποιον είναι κατάλληλο το NLP Coaching

Το NLP Coaching είναι κατάλληλο για όλους όσους θέλουν να αλλάξουν, να βελτιωθούν και γενικά να πετύχουν περισσότερα στη ζωή τους. Σε ιδιαίτερα επιτυχημένους ανθρώπους αρέσει να χρησιμοποιούν το NLP Coaching  για να ξεπεράσουν δυσάρεστους περιορισμούς στη ζωή τους και να αποκτήσουν νέες θετικές συνήθειες και δράσεις. Οι μέθοδοι NLP Coaching τους βοηθούν να υιοθετήσουν δομές για έναν πιο χαρούμενο τρόπο ζωής. Το NLP coaching τους δίνει ένα ευρύτερο φάσμα θετικών συναισθημάτων και συμπεριφορών. Μαθαίνουν να επικοινωνούν και να ανταποκρίνονται καλύτερα. Όσο περισσότερες επιλογές έχουν στη διάθεσή τους, τόσο πιο εύκολα μπορούν να πάρουν τις βέλτιστες αποφάσεις.

Οι μέθοδοι καθοδήγησης NLP σας βοηθούν να γίνετε πιο αποτελεσματικοί, να αναπτυχθείτε προσωπικά και να εξελιχθείτε. Το NLP coaching βοηθάει οπουδήποτε έχει εξαντληθεί το δυναμικό κάποιου ή όπου πρέπει να βελτιωθεί η Επικοινωνία. Οι άνθρωποι μαθαίνουν να χτίζουν καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους, να επικοινωνούν αποτελεσματικά και να αναπτύσσουν τις δεξιότητες τους.

Κλείσε μια συνεδρία

Συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και η Κατερίνα θα επικοινωνήσει μαζί σας για να κλείσετε μια συνεδρία!    Scroll to Top