Θεράπευσε τον εαυτό σου!

Ενεργειακές
Θεραπείες

Metaphysical Anatomy - Μεταφυσική Ανατομία

Τι είναι και πως λειτουργεί

Η τεχνική Μεταφυσικής Ανατομίας είναι μια διαδικασία προσωπικής ανάπτυξης που σχετίζεται με το τραύμα και προκαλεί απελευθέρωση του στρες. Σύμφωνα με την ιδρύτρια της Μεταφυσικής Ανατομίας Evette Rose, το τραύμα δεν ξεκινά απαραίτητα στη ζωή μας. Υπάρχει τραύμα προγόνων, σύλληψης, μήτρας και γέννησης, που έχει επίσης αντίκτυπο στη συναισθηματική και ψυχική μας κατάσταση.

Αυτό που κάνει την τεχνική της Μεταφυσικής Ανατομίας διαφορετική είναι ότι το 80% των περιπτώσεων δεν απαιτείται από τον πελάτη να μιλήσει ή να ξαναζήσει το τραύμα για να επιλυθεί. Στην πραγματικότητα, ένα άτομο μπορεί συχνά να επιλύσει εύκολα το τραύμα εντοπίζοντας το κρυφό του όφελος (γνωστό ως δευτερεύον κέρδος), χωρίς να συζητήσει το πραγματικό τραύμα. Αυτό περιλαμβάνει επίσης τη γνώση και την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο το σώμα αποθηκεύει και εκφράζει το τραύμα.

Ποια είναι η Evette Rose

Είναι η ιδρύτρια της Μεταφυσικής Ανατομίας. Είναι περισσότερο γνωστή για τη δουλειά της στο να βοηθά ανθρώπους να επιλύσουν τραύματα από το παρελθόν τους και να τους ελευθερώσει να ζήσουν επιτυχημένες και ικανοποιητικές ζωές. Το έργο της αντλείται από προσωπική εμπειρία από ένα δύσκολο παρελθόν σε μια καλά ισορροπημένη ζωή και καριέρα. Έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και έχει διδάξει σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης σε περισσότερες από 43 χώρες. Καθώς προχωρούσε στο θεραπευτικό της ταξίδι και μετά από χρόνια έρευνας ανακάλυψε ότι ήταν σε θέση να θεραπεύσει ανθρώπους, βοηθώντας τους να απελευθερώσουν και να επιλύσουν παλιά τραύματα, εφαρμόζοντας όσα έμαθε μαζί με τη δική της φυσική θεραπευτική ικανότητα. Το θεραπευτικό της έργο θεραπεύει τους προγόνους, τη σύλληψη, τη μήτρα, τραύμα γέννησης και παιδικής ηλικίας καθώς και τραυματικά γεγονότα που συνέβησαν στην ενήλικη ζωή κάποιου.

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τη σημασία του τραύματος

και γιατί το ανεπίλυτο τραύμα ευθύνεται για την ευημερία και τη συναισθηματική κατάσταση ενός ατόμου. Η σημασία του τραύματος έγκειται στο γεγονός ότι έχει τόσο ισχυρό ρόλο στην αλλαγή της ζωής. Επίσης η  επιστήμη της επιγενετικής αποδεικνύει ότι το τραύμα δημιουργεί βιολογική αλλαγή, η οποία μπορεί να διαρκέσει για πολλές γενιές.

Η επιγενετική είναι ένα σημαντικό μέρος της επιστήμης πίσω από τη Μεταφυσική Ανατομία. Αυτό που έχει σημασία είναι το εξής: η αρχική αιτία ενός προβλήματος είναι πιθανό να είναι τραύμα. Το σπουδαίο με την Τεχνική Μεταφυσικής Ανατομίας είναι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις οι άνθρωποι δεν χρειάζεται πάντα να γνωρίζουν ποια ήταν η προέλευση του τραύματος.

Η τραυματική κατάσταση κάποιου μπορεί ακόμη και ασυνείδητα να τον εξυπηρετήσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Το τραύμα δημιουργεί ένα φράγμα γύρω από το άτομο, απωθώντας τους άλλους και θέτοντας όρια.

Η Μεταφυσική Ανατομία επιτρέπει σε ένα άτομο όχι μόνο να ολοκληρώσει το τραύμα αλλά να επιλύσει συγκεκριμένα τραύματα χωρίς να μιλήσει γι αυτό ή να το ξαναζήσει με οποιονδήποτε τρόπο.

Δεν χρειάζεται σύμφωνα με την Μεταφυσική Ανατομία να γνωρίζουμε την προέλευση του τραύματος, ωστόσο είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε και να κατανοήσουμε ότι υπάρχει ένα τραύμα που δημιούργησε και πυροδότησε τα αρχικά ένστικτα.

Διαβάστε περισσότερα για την Μεταφυσική Ανατομία ΕΔΩ

The ThetaHealing Technique

Τι είναι το Theta Healing και πώς λειτουργεί;

Το Theta Healing είναι μια θεραπευτική μέθοδος που δημιουργήθηκε το 1995 από τη Vianna Stibal κατά τη διάρκεια του προσωπικού της ταξιδιού θεραπείας από όγκο στο πόδι. Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο Vianna Stibal ThetaHealing, αυτή η μέθοδος είναι μια τεχνική διαλογισμού και μια πνευματική φιλοσοφία που δεν είναι συγκεκριμένη για μια θρησκεία, αλλά τα αναγνωρίζει όλα με στόχο να έρθουν πιο κοντά με τον Δημιουργό. Αυτή η εκπαίδευση προορίζεται για το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα και δίνει σε κάποιον την ικανότητα να απαλλαγεί από τις περιοριστικές πεποιθήσεις και να ζήσει μια ζωή γεμάτη θετικές σκέψεις μέσω της προσευχής και του διαλογισμού.

Αυτή η τεχνική διδάσκεται να χρησιμοποιείται σε συνεργασία με τη συμβατική ιατρική και βοηθάει κάποιον να μάθει πώς να χρησιμοποιεί τη διαίσθησή του βασιζόμενος στην άνευ όρων αγάπη του Δημιουργού για να κάνει το «έργο» του. Η φιλοσοφία του ThetaHealing είναι να ζούμε, να εκπαιδεύουμε και να καθοδηγούμε άλλους ανθρώπους να δημιουργήσουν μια καλύτερη ζωή μέσω της αγάπης και κατά συνέπεια, να φτάσουμε σε μια αρμονία στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μας μέσω της έννοιας των 7 Επίπεδων Ύπαρξης.

Ποια είναι η Vianna Stibal;

Είναι η ιδρύτρια της μεθόδου ThetaHealing και γνωστή πνευματική δασκάλα και θεραπευτής που διδάσκει την πνευματική της φιλοσοφία και το είδος του διαλογισμού, δηλαδή το ThetaHealing παγκοσμίως. Βλέποντας τη δική της θεραπεία πριν από δύο δεκαετίες, διαπίστωσε ότι οι πεποιθήσεις και τα συναισθήματά μας μας επηρεάζουν σε επίπεδο πυρήνα, ιστορίας, γενετικής και ψυχής. Ως εκ τούτου, εργάστηκε για τη δημιουργία μιας διαδικασίας που μπορεί να μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε πώς και γιατί πιστεύουμε, πώς δημιουργούμε ασθένειες και προβλήματα στη ζωή μας και πώς να κατανοήσουμε το σχέδιο του δημιουργού και να σχεδιάσουμε την πραγματικότητα που θέλουμε.

Πώς λειτουργεί το ThetaHealing;

Σύμφωνα με την Stibal, ο σκοπός αυτής της διδασκαλίας είναι να φέρει τον εγκέφαλό σας σε μια βαθιά κατάσταση γνωστή ως θήτα που θα σας επιτρέψει περαιτέρω να μάθετε πώς να διευκολύνετε τις νοητικές, σωματικές και συναισθηματικές αλλαγές. Επιπλέον, σας δείχνει πώς να χτίσετε τη δική σας πραγματικότητα και πώς όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή σας έχουν έναν σκοπό. Σύμφωνα με την V. Stibal ο εγκέφαλός μας έχει 5 βασικές συχνότητες, δηλαδή Gamma, Beta, Alpha, Theta και Delta και συνήθως τις χρησιμοποιούμε μία κάθε φορά.

Ωστόσο, μια συχνότητα τείνει να είναι κυρίαρχη, ανάλογα με την κατάσταση. Στη φάση του βαθύ διαλογισμού, του ύπνου ή της ύπνωσης, τα κυρίαρχα κύματα είναι τα Θήτα και οι επιστήμονες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αυτή η συχνότητα έχει την ικανότητα να μειώνει το στρες και το άγχος, οδηγεί σε βαθιά χαλάρωση, ενισχύει τη διανοητική διαύγεια και τη δημιουργικότητα, ελαχιστοποιεί τον πόνο και αυξάνει την ευφορία. Κατά τη διάρκεια του ThetaHealing, ο εγκέφαλος εισέρχεται σε αυτά τα κύματα μέσα σε λίγα λεπτά και το άτομο συνεργάζεται με τον Δημιουργό, τον Θεό ή το Σύμπαν (ανάλογα με τις πεποιθήσεις του ατόμου).

Τα οφέλη:
 • Αποκαλύπτει τις δημιουργικές σας δυνατότητες
 • Βάζει τέλος στους φόβους και τις φοβίες
 • Σας απαλλάσσει από εθισμούς και συνήθειες
 • Κάνει την πνευματική σας σύνδεση πιο βαθιά
 • Σας βοηθά να αποκτήσετε προσωπική ελευθερία
 • Σας βοηθά να είστε πιο υγιείς και να αισθάνεστε καλά
 • Θεραπεύει σωματικές ασθένειες
 • Αντιμετωπίζει συναισθηματικά προβλήματα και τραύματα
 • Βοηθά στο να αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση
 • Εκδηλώνει τα όνειρα και τους στόχους σας
 • Σας διδάσκει πώς να αναπτύσσετε αρμονικές σχέσεις
 • Σας δείχνει πώς να βρείτε την αδελφή ψυχή σας
 • Αποκαλύπτει την τέλεια καριέρα σας
 • Δημιουργεί αφθονία και πλούτο

Χωρίς αμφιβολία, εάν χρειάζεστε ή θέλετε να εισάγετε αλλαγές στη ζωή σας, αυτό που είναι υπέροχο με αυτή την τεχνική είναι ότι σας δίνει τη δύναμη να κάνετε τη ζωή σας όπως θέλετε να είναι.

Διαβάστε περισσότερα για το ThetaHealing  ΕΔΩ
Αποποίηση Ευθύνης

Οι θεραπείες, οι προσεγγίσεις και οι τεχνικές που περιγράφονται δεν προορίζονται να συμπληρώσουν ή να αντικαταστήσουν την ιατρική διάγνωση ή θεραπεία. Δεν πρέπει να αντιμετωπίζετε μια σοβαρή ιατρική πάθηση, χωρίς να προηγουμένως να έχετε συμβουλευτεί έναν πιστοποιημένο επαγγελματία υγείας.

Κλείσε μια συνεδρία

Συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και η Κατερίνα θα επικοινωνήσει μαζί σας για να κλείσετε μια συνεδρία!  Scroll to Top